источни Алепо

Алепо: Сиријска војска изводи напад великих размера

23. Новембар 2016 - 11:30

Сиријска војска спроводи масовни напад на положаје милитаната источно од Алепа.

Жестока борба се наставља за четврти Ард ал-Хамра на северо-истоку града, као и код висоравни Џабал Бадр.